16 sierpnia 2012

Dorsz w chrupiącej panierce

Zorganizowanie akcji kulinarnej zobowiązuje ;) przedstawiam więc kolejny pomysł na rybę, tym razem w chrupiącej panierce. Przepis prosty i szybki.


  • dorsz
  • jajko
  • sól, pieprz
  • bułka tarta
  • olej

Rybę pokroić na  kawałki, jajko wymieszać z przyprawami. Obtaczać rybę w jajku, następnie w bułce tartej. Smażyć na rozgrzanym oleju. Podawać z surówką z białej kapusty i ziemniakami.

2 komentarze:

  1. Sprawdziłem pycha ;)

    OdpowiedzUsuń
    Odpowiedzi
    1. Cieszę się, że smakowało:) Ja też lubię tak przyrządzonego dorsza:)

      Usuń

* Dziękuję za odwiedziny i każdy Twój komentarz :).
* Jeśli przygotujesz coś z mojego przepisu - bardzo proszę, pozostaw kilka słów pod przepisem (nie bądź anonimowy - proszę wybierz opcję "Nazwa" i wpisz swoje Imię lub Nick :))

* Będzie mi bardzo miło, jeśli prześlesz zdjęcie (e-mail lub wiadomość na FB) - chętnie zamieszczę je w galerii na FB.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Blogger Tips and TricksLatest Tips And TricksBlogger Tricks