tag:blogger.com,1999:blog-783030675553883672.post6115285335608799832..comments2024-03-26T09:40:16.503+01:00Comments on Szybkie gotowanie : Schab w pieczarkach Szybkie gotowaniehttp://www.blogger.com/profile/13677671916541216486noreply@blogger.comBlogger5125tag:blogger.com,1999:blog-783030675553883672.post-21452233742006860262014-03-29T15:37:21.711+01:002014-03-29T15:37:21.711+01:00Ja też uwielbiam takie połączenie :). Zachęcam do ...Ja też uwielbiam takie połączenie :). Zachęcam do skorzystania z przepisu:)Szybkie gotowaniehttps://www.blogger.com/profile/13677671916541216486noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-783030675553883672.post-39692401618014659492014-03-29T14:55:38.492+01:002014-03-29T14:55:38.492+01:00kocham grzyby a w połączeniu z mięsem są wyśmienit...kocham grzyby a w połączeniu z mięsem są wyśmienite :) oj chyba ściągnę sobie twój przepis :) Szkatułka Amihttps://www.blogger.com/profile/18030343059480973150noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-783030675553883672.post-33622262077342871702014-03-19T11:35:34.562+01:002014-03-19T11:35:34.562+01:00To coś co bardzo lubię..szybko, prosto i smacznie....To coś co bardzo lubię..szybko, prosto i smacznie. Pozdrawiam :)Dieta moja pasja.http://dietamojapasja.pl/noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-783030675553883672.post-51001764107405080462014-03-19T09:04:52.784+01:002014-03-19T09:04:52.784+01:00kocham tak podany schab:) sama często robię, bo ma...kocham tak podany schab:) sama często robię, bo mam w domu więcej amatorów na taki schabik:) muszę wypróbować twój pomysł z piekarnikiem;)Antenkahttps://www.blogger.com/profile/06699237142547905321noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-783030675553883672.post-8271613546642180602014-03-18T21:55:51.848+01:002014-03-18T21:55:51.848+01:00I bardzo prosty w przygotowaniu. Podoba mi się pom...I bardzo prosty w przygotowaniu. Podoba mi się pomysł z piekarnikiem, wydaje mi się, że dzięki temu mięso jest kruche i wilgotne. Gdzieś wyczytałam, że wieprzowina aby była smaczna musi długi czas podlegać obróbce cieplnej w nie za wysokiej temperaturze. I w tym przepisie to by się zgadzało.Angelikanoreply@blogger.com