tag:blogger.com,1999:blog-783030675553883672.post5768148562602894263..comments2024-03-26T09:40:16.503+01:00Comments on Szybkie gotowanie : "Polski przewodnik PALEO" I.Wierzbicka, K.Karus-Wysocka - recenzja książkiSzybkie gotowaniehttp://www.blogger.com/profile/13677671916541216486noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-783030675553883672.post-54013147426821115582016-10-16T16:21:03.417+02:002016-10-16T16:21:03.417+02:00Zuzanna, dziękuję bardzo za komentarz :), że też o...Zuzanna, dziękuję bardzo za komentarz :), że też o tym nie pomyślałam ;).Szybkie gotowaniehttps://www.blogger.com/profile/13677671916541216486noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-783030675553883672.post-10653459541738513652016-10-16T16:01:20.630+02:002016-10-16T16:01:20.630+02:00Mięso zalewa się wrzątkiem gotując rosół w wolnowa...Mięso zalewa się wrzątkiem gotując rosół w wolnowarze, ponieważ temperatura gotowania w wolnowarze jest niższa niż 100C. Poniżej temperatury wrzenia wody nie dochodzi do zabicia wszystkich bakterii obecnych w mięsie.zuzannahttps://www.blogger.com/profile/11198691972711310622noreply@blogger.com