Dla lubiących seler, ponieważ jego smak bardzo wyraźnie czuć w plackach - jak dla mnie aż za bardzo;)
3/4 szkl. płatków owsianych błyskawicznych
1/3 selera
1 jajko
sól, pieprz
olej
Szklankę płatków zalać wodą na kilka minut, odcisnąć z wody
i połączyć z
utartym grubo selerem, jajkiem. Mocno przyprawić i usmażyć na rozgrzanej patelni.
** Dziękuję za odwiedziny i każdy Twój komentarz :).
** Jeśli przygotujesz coś z mojego przepisu, zachęcam do zostawienia komentarza. Jeśli masz zdjęcie, chętnie zamieszczę je w galerii na FB i IG (wyślij e-mail lub wiadomość na FB czy IG).
Brak komentarzy:
Prześlij komentarz
** Dziękuję za odwiedziny i każdy Twój komentarz :).
** Jeśli przygotujesz coś z mojego przepisu, zachęcam do zostawienia komentarza. Jeśli masz zdjęcie, chętnie zamieszczę je w galerii na FB i IG (wyślij e-mail lub wiadomość na FB czy IG).