Nie jestem pewna czy nie będzie zakalca, jak będzie tyle mokrych jabłek, ale może zamiast tego, po prostu pokrojone w małe kawałki jabłka? Proszę podzielić się efektem, jeśli będzie Pani piec bez maku :).
** Dziękuję za odwiedziny i każdy Twój komentarz :).
** Jeśli przygotujesz coś z mojego przepisu, zachęcam do zostawienia komentarza. Jeśli masz zdjęcie, chętnie zamieszczę je w galerii na FB i IG (wyślij e-mail lub wiadomość na FB czy IG).
jak smakuje tak jak wygląda, to nie dziwię się, że taks szybko znika:D
OdpowiedzUsuńmakowiec pierwsza klasa !! wychodzi jak na obrazku i jest bardzo smaczny!! przepis laduje w ulubionych :)
OdpowiedzUsuńDziękuję za pozostawiony komentarz :). Bardzo się cieszę, że makowiec zasmakował :). Za każdym razem, gdy go robię, bardzo szybko znika ;).
Usuńwitam jaki jest rozmiar blachy ??
OdpowiedzUsuńPiekłam w standardowej, dużej 25x33cm, ale jeśli forma będzie mniejsza, to też będzie ok, ciasto będzie trochę grubsze.
UsuńMożna zamiast maku użyć zesmazone jabłka jak na szarlotkę?
OdpowiedzUsuńNie jestem pewna czy nie będzie zakalca, jak będzie tyle mokrych jabłek, ale może zamiast tego, po prostu pokrojone w małe kawałki jabłka?
UsuńProszę podzielić się efektem, jeśli będzie Pani piec bez maku :).