20 lipca 2012

"Jagodzianki" na szybko

Sezon na jagody w pełni... Miałam ochotę na jagodzianki ale z braku czasu zrobiłam ostatecznie takie:




  • 1 opakowanie ciasta francuskiego
  • 1 szklanka jagód
  • cukier brązowy
Ciasto francuskie rozwijamy, kroimy w duże kwadraty, lekko wywijamy zewnętrzne brzegi do środka. Wykładamy jagody, posypujemy cukrem i kładziemy je na blachę wyłożoną papierem do pieczenia. Pieczemy do zarumienienia ok. 15-20 min.w 200'C

1 komentarz:

Dziękuję za odwiedziny i każdy Twój komentarz :).

Jeśli przygotujesz coś z mojego przepisu - bardzo proszę, pozostaw kilka słów pod przepisem.
Będzie mi bardzo miło, jeśli prześlesz zdjęcie (e-mail lub wiadomość na FB) - chętnie zamieszczę je w galerii na FB.
Nie bądź anonimowy - proszę wybierz opcję "Nazwa" i wpisz swoje Imię lub Nick :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Blogger Tips and TricksLatest Tips And TricksBlogger Tricks