26 lipca 2012

Fasolka szparagowa z szynką i parmezanem

Jeśli zostało nam trochę fasolki z poprzedniego dnia, to można przygotować taką szybką przekąskę lub sycące śniadanie,


  • 200 g fasolki szparagowej
  • 3-4 plastry wędzonej szynki
  • 1 łyżka tartego parmezanu
  • pieprz
  • olej
  1. Ugotowaną fasolkę pokroić na mniejsze kawałki.
  2. Szynkę pokroić w kostkę i usmażyć na rozgrzanym oleju. 
  3. Wyłożyć na talerz, posypać pieprzem i parmezanem.

1 komentarz:

  1. Dziekuje za kolejne ciekawe przepisy do akcji Low Carb.
    Pozdrawiam, hany

    OdpowiedzUsuń

** Dziękuję za odwiedziny i każdy Twój komentarz :).

** Jeśli przygotujesz coś z mojego przepisu, zachęcam do zostawienia komentarza. Jeśli masz zdjęcie, chętnie zamieszczę je w galerii na FB i IG (wyślij e-mail lub wiadomość na FB czy IG).