Pomysł na ciekawą przekąskę.Przygotujesz ją ekspresowo, o ile masz
fasolkę, która została z poprzedniego dnia. Jeśli użyjesz świeżej,
potrwa to kilka minut dłużej.
31 maja 2012
30 maja 2012
Paszteciki z ciasta francuskiego z pieczarkami
Kolejna wersja pasztecików z ciasta francuskiego
Etykiety:
ciasto.francuskie,
grzyby,
impreza,
pieczarki,
przekąska,
wegetariańskie
28 maja 2012
27 maja 2012
Gulasz z mięsem mielonym i ziemniakami
Sycące i ciekawe w smaku danie.
Bałam się takiego połączenia smaków, ale zupełnie niepotrzebnie...
Zachęcam do wypróbowania.
Idealne również do przyrządzenia w wolnowarze (tylko wcześniej należy lekko obsmażyć mięso z cebulą i dodać pozostałe składniki).
Etykiety:
cebula,
groszek,
gulasz/sos,
jednogarnkowe,
marchew,
mięso,
mięso.mielone,
obiad,
włoszczyzna,
wołowina,
ziemniaki
Subskrybuj:
Posty (Atom)