Pyszne, jesienne śniadanie - kolejna propozycja do kolekcji owsianek.
Z gruszką dobrze współgra smak kakao (u mnie ziarna kakaowca, ale możesz użyć też siekanej gorzkiej czekolady).
Zachęcam do przygotowania i podzielenia się opinią w komentarzu :).
Chciałabym zaprosić Was do prostego konkursu, w którym do wygrania są zestawy zdrowych, wegańskich produktów Primavika.
Zapewne wiele osób nie lubi szpinaku i jarmużu albo nie ma pomysłu jak go wykorzystać w kuchni.
Proponuję sposób na przyrządzenie jarmużu lub szpinaku z dodatkiem sosu kokosowego (na który przepis już kiedyś Wam podawałam). Tak przygotowane warzywa smakują nawet przeciwnikom zielonego ;).
Sos mam poporcjowany i zamrożony. W sezonie, używam świeżych warzyw, a zimną mrożonych.
Spróbujcie i dajcie znać, jak smakowało.