Pamiętacie brownie z batatów? Tym razem miałam ochotę na coś słodkiego, ale bez używania piekarnika.
Postanowiłam zrobić krem kakaowy - taki, który można wyjadać łyżeczką ze słoika.
Użyłam podobnych składników jak w przypadku ciasta.
Konsystencję można regulować przez ilość mąki kokosowej. Jeśli nie lubicie gęstych kremów, można ją pominąć.
Krem jest dobry dla wegan, osób z alergią na gluten, jajka i nabiał.
29 listopada 2019
22 listopada 2019
Międzynarodowy Festiwal Wina TiM w Warszawie
Międzynarodowy Festiwal Wina, organizowany przez TiM S.A., jest wydarzeniem promującym kulturę wiedzy winiarskiej.
Został zorganizowany już po raz piąty: 9 października 2019 r. w Airport Hotel Okęcie w Warszawie (a rok temu byłam na Festiwalu Win w Luboniu).
Etykiety:
TiM,
wino,
wydarzenia kulinarne
Subskrybuj:
Posty (Atom)