O właściwościach jarmużu pisałam w innym poście.
- 1/2 mango
- kilka liści jarmużu
- 1 plaster cytryny
- 1 szklanka mleka roślinnego (u mnie z nerkowców)
- opcjonalnie coś do posłodzenia (np. 1 łyżeczka ksylitolu)
- Mango i cytrynę obierz.
- Wszystkie składniki umieść w blenderze i dokładnie zmiksuj. Jeśli konsystencja będzie zbyt gęsta, dolej odrobinę wody.
Bądź na bieżąco, dołącz do obserwujących:
Brak komentarzy:
Prześlij komentarz
** Dziękuję za odwiedziny i każdy Twój komentarz :).
** Jeśli przygotujesz coś z mojego przepisu, zachęcam do zostawienia komentarza. Jeśli masz zdjęcie, chętnie zamieszczę je w galerii na FB i IG (wyślij e-mail lub wiadomość na FB czy IG).