Zupa pieczarkowa z makaronem
Gdy na zrobienie obiadu mamy mało czasu, można czasem wykorzystać zupę z paczki oraz dodać makaron. Będzie jeszcze szybciej, jeśli mamy makaron z wczorajszego obiadu, wtedy przygotowanie zajmie nam 10 minut ;).
- 200 g włoszczyzny paski
- zupa pieczarkowa (u mnie Prymat)
- siekana natka pietruszki
- 1,5 szkl. ugotowanego makaronu
- pieprz
Do gotującego się 1litra wody dodać
włoszczyznę. Po kilku minutach zupę z
paczki wymieszać w malej ilości zimnej wody i wlać do garnka, gotować 5
minut. Dodać ugotowany wcześniej makaron i natkę pietruszki. Przyprawić.
Brak komentarzy:
Prześlij komentarz
** Dziękuję za odwiedziny i każdy Twój komentarz :).
** Jeśli przygotujesz coś z mojego przepisu, zachęcam do zostawienia komentarza. Jeśli masz zdjęcie, chętnie zamieszczę je w galerii na FB i IG (wyślij e-mail lub wiadomość na FB czy IG).